Gratis Webinar: Doing Digital door Chris Skinner

Gratis Webinar Toekomst van het Betalingsverkeer: Doing Digital (ENG) – donderdag 9 april – 14:00 tot 15:00 uur – Chris Skinner, CEO @The Finanser LTD

Door de digitalisering staan banken en financiële instellingen voor een grote uitdaging om een nieuwe slag te slaan op hun cultuur en mentaliteit. Technologieën als Artificial Intelligence (AI), API’s en blockchain kunnen niet langer als losse onderdelen aan de organisatie worden toegevoegd.

Als organisatie van het Toekomst van het Betalingsverkeer brengen wij je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het betalingsverkeer. Tijdens dit webinar neemt Chris Skinner je mee in de ins en outs over zijn nieuwe boek: Doing Digital: Lessons from Leaders dat deze week officieel wordt gelanceerd.

De succesvolle digitale bank: lessons learned

Na het schrijven van verschillende boeken over de digitale bank en de implicaties van de digitale revolutie, richt bestsellerauteur Chris Skinner zijn aandacht op de digitale transformatie. Veel nieuwe organisaties slaan een snelle digitaliseringsslag maar een groot traditioneel bedrijf worstelt met het omarmen van nieuw gedrag, nieuwe culturen, structuren en systemen. Er moet immers zoveel veranderen! In zijn boek zoekt Chris uit hoe banken hun activiteiten met succes kunnen omzetten in digitale structuren. Het resultaat is Doing Digital: Lessons from leaders.

Luister in dit webinar van Toekomst van het Betalingsverkeer mee naar Chris Skinner over zijn nieuwe boek Doing Digital: Lessons from leaders. Tijdens het webinar heb je de gelegenheid om vragen te stellen.

Lees hier alvast een interview met Chris Skinner omtrent the digital bank hold-up.

Registreer voor het gratis webinar

Let op: het webinar wordt in het Engels gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Toekomst van het Betalingsverkeer event website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024