Ook altijd al willen betalen met jouw eigen Garmin Smartwatch?

[Sponsored]

Sneller, veiliger en handiger betalen. Contactloos betalen zal nooit meer hetzelfde zijn! Garmin Pay is een functie voor contactloos betalen en is ideaal voor gebruik onderweg! Met Garmin Pay betaal je snel en moeiteloos voor dat kopje koffie na je vroege hardloopsessie of die snelle hap onderweg. Of betaal er gewoon je boodschappen mee. Het enige wat je hoeft te doen is je Garmin smartwatch te dragen. Geen portemonnee en geen telefoon meer nodig!

Garmin Pay: de veiligste manier van contactloos betalen

Om een veilige omgeving te garanderen, zijn er diverse veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo weet je zeker dat jouw betaalpas- en creditcardgegevens veilig zijn bij Garmin Pay.

  1. Kaartinformatie wordt niet opgeslagen of gedeeld met Garmin.
  2. Om toegang te krijgen tot jouw Garmin Pay Wallet is er een toegangscode vereist. Deze toegangscode stel je zelf in.
  3. Dezelfde toegangscode is vereist om toegang te krijgen tot de Wallet op jouw Garmin horloge. De toegangscode is één keer per 24 uur vereist tijdens het dragen en is altijd vereist wanneer het horloge af wordt gedaan (en wanneer de hartslagsensor op de pols dus geen hartslag meer detecteert).

Waar kan ik deze functie gebruiken?

Waar kan ik Garmin Pay gebruiken? Bijna overal waar u contactloos kunt betalen. In Nederland zijn de betaalpassen van Rabobank en ABN AMRO én de ICS Mastercards al geactiveerd. Houd de deelnemende banken in de gaten en controleer de lijst met compatibele banken en creditcards. Er worden steeds nieuwe toegevoegd.

WIN je eigen Garmin Pay smartwatch op het Toekomst van het Betalingsverkeer event!

Maak nu kans op een vivoactive 3 Music smartwatch of een fenix 5 Plus outdoor GPS smartwatch. Het enig wat je hoeft te doen is de deelnamekaart in te vullen op de Garmin stand en in de Garmin Pay box te gooien. De winnaars zullen aan het einde van de dag worden getrokken en krijgen hun Garmin direct overhandigd. Wij zien u graag terug op de Garmin stand om u meer uit te leggen over Garmin Pay en de compatibele Garmin smartwatches.

Werk je bij een issuing banc en wil je meer weten over hoe we samen Garmin Pay kunnen uitrollen onder uw klanten, neem dat contact op met: René Dijk, Product Manager Garmin Nederland – 06 – 10 37 00 02

Meer informatie over het Toekomst van het Betalingsverkeer event?
Bezoek de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Toekomst van het Betalingsverkeer event website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023